Sami Selçuk ve İstifası



Malumunuz Sami Selçuk daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi genelde liberal ve AKP'ye yakın tayfanın sevdiği bir isim veya isimdi desem daha doğru olacak. Çünkü özellikle Anayasa değişikliklerinin gündeme gelmesinden bu yana, AKP'nin yaptıklarını eleştiren bir pozisyon almıştı. Anayasa taslağındaki HSYK'nın seçimi gibi konularda hükümetin yanlış yaptığını söylüyordu.

Söylüyordu diyorum artık söyleyemeyecek. Çünkü çalıştığı gazeteden ayrıldığını açıkladı, Sebebi ise çok demokrat olan AKP yandaşlarının sahibi olduğu Star gazetesi yönetiminin kendisine olan tavırlarıymış. Kısaca, Sami Selçuk'un hükümeti eleştiren tavırlarından çok rahatsızluk duymuşlar. Adamcağız da istenmediğim yerde durmam deyip istifa etmiş.

Buradan daha önceki binlerce olaydan da çıkardığımız sonuç şudur ki, AKP sadece kendisine destek olunduğu zaman demokrattır.

Onun için kimse bana AKP bu ülkeye gerçekten demokrasi getirmek istiyor demesin.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
sayın savcı bende gariban bir vatataş olarak diyorum gi bu ülkeyi hakim ve savcılar yönedemez emekli plmanıza rağmen hala görevi idare etmeyi bırakamıyorsunuz kimi bakanla gizli gizli görüşür hala hakimlik yabar bir eski savcı 163 diye tutturur bir savcıda akp kapatmıya oğraşır biz vergi veren cahiller secdiklerimizi iktidar yapamayız neden 15 -20 yargı mensubu nederse o olcak türkiye 8 yılda nerden nereye geldi bir kafanızı kaltırıp bakın vijdanla bakın ben bu 8 yılda 150 milyar batırdım ama türkiye biyerden biyere geldi sizler bu kalkınmıya sadece chp nin itirazlarıyla bakıyorsunuz biz cok iyi görüyoruz bu hükümet neler yaptı yabacakda bilmiyenlere acırım oylarımızın neden evet olacağınıda cok iyi biliyoruz hala icerde yadanlar var vijdanlara ses gelsin 8 aytır ülkeyi yikmak istiyenler icerde de diye sahip cikanlar icerdekileri neden görmrz seyfi okdayın adatıkları ben karadenizli ilk okul mezunu sade 30 sene vergi verdim sonrada tasfiye oldum hala vergi cezası geldi beyanname eksik verdi muhasebecim diye suc benim deyil ama iş benim sayın selcuk her şey madtelere töküyorsun ben anlamam ama anladığım bir şey var bu ülke bu hakim ve savcılala bir yere varamaz ab acik chp merkezi kibi çalışiyorlar sende yanda balda vuruyorsun ama boşa biz varız artık vatantaş var

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şarap Likörü ve Bozcaada

ÖZAL'IN MEZARI NEDEN AÇILDI (YA DA ENİŞTEM BENİ NİYE ÖPTÜ?)

Tali'nin Hikayesi